Zoek een verblijf

Nieuwe bestemmingen

Saint-Donat-sur-Herbasse - Domaine du Lac de Champos

Saint-Donat-sur-Herbasse - Domaine du Lac de Champos

Deze vakantiebestemming in het hart van de “Drôme des...

Var -Résidence Odalys - Domaine des Eucalyptus

Var -Résidence Odalys - Domaine des Eucalyptus

Halverwege tussen Saint Tropez en Cannes ligt Saint...

VILLA FOR YOU

Publicatiedatum 16-02-2021 VILLA FOR YOU

(interessante voorwaarden + premie van 50€ per kind in 2021) - Neem contact met info@pollen.be 

Uniek aanbod vakantiehuizen in Oostenrijk, België en Nederland !!!

Waar denk je aan bij het ultieme gevoel van vrijheid… Genieten van de natuur? Ongedwongen samen zijn met familie en vrienden? De privacy van je eigen zwembad? Of dat ene speciale moment, dat je de knisperende sneeuw eindelijk weer onder je ski’s voelt? Ontdek met Villa for You hoe heerlijk jouw vakantie kan zijn…

Het aanbod van Villa for You varieert van luxe vakantiehuizen met volop comfort tot authentieke chalets midden in de natuur. Wij vinden een goede prijs/kwaliteit verhouding erg belangrijk.

Hoe Villa for You de kwaliteit van de vakantiehuizen bepalen

5 Sterren - Zéér luxe inrichting ★★★★★ Een vakantiehuis van het hoogste niveau, comfortabel met excellente kwaliteit. Stijlvolle, luxe en unieke inrichting. Het biedt veel comfort en mogelijk extra faciliteiten als een jacuzzi, sauna of zwembad. Passend bij gasten die luxe en een hoge kwaliteit belangrijk vinden.

4 Sterren - Hoogwaardige inrichting ★★★★ Een vakantiehuis met een inrichting van topkwaliteit voorzien van een luxe touch. De inrichting beschikt over een hoog comfort. Hoger dan gemiddeld. Geschikt voor gasten die houden van een goede kwaliteit en luxe.

3 Sterren - Comfortabele inrichting ★★★ Een behaaglijk vakantiehuis met degelijke kwaliteit maar geen overvloed aan luxe. Het vakantiehuis is prima ingericht met een alledaags comfort. Passend bij gasten die een vakantiehuis zoeken waar ze zich meteen thuis voelen.

2 Sterren - Eenvoudige en functionele inrichting ★★ Praktisch ingericht vakantiehuis met de charme van eenvoud. Mogelijk rustiek en nostalgisch ingericht. De kwaliteit is basic. Geschikt voor gasten die tevreden zijn met weinig comfort en genieten van eenvoud.

1 Ster - Basisinrichting ★ Een vakantiehuis met minimalistische inrichting. Je vindt hier alleen primaire faciliteiten. Vaak beschikt het vakantiehuis over een nostalgische uitstraling. Passend bij gasten die met weinig comfort tevreden zijn en wellicht minder te besteden hebben.

Nieuws

VILLA FOR YOU

VILLA FOR YOU

(interessante voorwaarden + premie van 50€ per kind in 2021) -  Neem contact met  info@pollen.be   Uniek aanbod vakantiehuizen in Oostenrijk, België en Nederland !!!...

GEPERSONALISEERDE KADOBON

GEPERSONALISEERDE KADOBON

De KADOBON heeft een waarde zoals geld en kan via Pollen ingeruild worden voor een vakantie. De KADOBON hoeft niet in 1 keer opgebruikt te worden. De KADOBON blijft 1 jaar...